Inici > Notícies > Girona: Joaquim Nadal (1979) / Anna Pagans (2009)

Sala de Premsa

31/03/2009

30 anys d'ajuntaments democràtics

Girona: Joaquim Nadal (1979) / Anna Pagans (2009)

L'actual alcaldessa de Girona, Anna Pagans (PSC), espera amb ganes l'arribada de l'AVE perquè suposarà una segona transformació de la ciutat, després de la viscuda en els primers anys d'ajuntament democràtic. Pagans, que encapçala un Govern tripartit, considera que Girona està assumint la tasca de capitalitat d'una àrea urbana cada vegada més amplia i destaca el paper que ha jugat la Universitat a la ciutat “ha estat el gran revulsiu del segle XX”. També valora el bon funcionament de l'aeroport de Girona-Costa Brava.

Joaquim Nadal (PSC) va ser el primer alcalde democràtic de Girona. Ha estat en el càrrec durant 23 anys i en l'actualitat és conseller de Política Territorial i Obres Públiques. Nadal explica que el més urgent que calia fer a Girona era que l'ajuntament “tornés a ser respectat i estimat” i posar en marxa un programa d'actuació per “netejar una ciutat que tenia fama de bruta”. També calia recuperar el riu, “que s'havia convertit des de feia temps en un abocador” i asfaltar carrers, “n'hi havia més de la meitat que no ho estaven”. En definitiva, “donar dignitat de carrer a tots els llocs on hi havia cases”.

ENTREVISTES a lamalla.cat:

Joaquim Nadal: “El primer que vam fer va ser netejar una ciutat que tenia fama de bruta”

Anna Pagans: “L'arribada de l'AVE suposarà una nova transformació de la ciutat”

 

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl