Inici > Notícies > Barcelona: Narcís Serra (1979) / Jordi Hereu (2009)

Sala de Premsa

02/04/2009

Barcelona: Narcís Serra (1979) / Jordi Hereu (2009)

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu afirma que “encara queden moltes coses a desenvolupar a Barcelona” per situar la capital catalana com una “societat plenament inserida en l'economia global”. El màxim responsable municipal defensa la seva fórmula: “Contra la crisi, més Barcelona” per afrontar la situació actual. Això es tradueix, segons Hereu, en més tranformació de l'espai urbà i més política social.

Narcís Serra, el primer alcalde de Barcelona sorgit d'unes eleccions democràtiques des de la República explica, en l'entrevista per lamalla.cat, l'XTVL i COMRàdio, alguns detalls de l'estratègia municipal dels primers anys. La proposta d'organitzar els Jocs Olímpics del 92 es va llançar públicament l'any 1981, pocs mesos després de l'intent de cop d'Estat del 23-F. Serra confessa que l'Ajuntament va aprofitar la presència del Rei al Saló de Cent per anunciar la candidatura, tot i les reticències inicials del Govern central que presidia Leopoldo Calvo Sotelo.

ENTREVISTES a lamalla.cat:

Narcís Serra: “Vam decidir anunciar la candidatura olímpica l'any 81 perquè acabàvem de sortir del 23-F”

Jordi Hereu: “La Barcelona d'avui és diferent socialment a la de fa 30 anys i hem de construir una nova convivència”

 

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl