Inici > Notícies > Lleida: Antoni Siurana (1979) / Àngel Ros (2009)

Sala de Premsa

30/03/2009

Lleida: Antoni Siurana (1979) / Àngel Ros (2009)

L'actual alcalde de Lleida, Àngel Ros (PSC) té moltes esperances posades en el futur aeroport de Lleida (Alguaire). També mirant cap al futur Ros destaca el pla de l'estació com el gran projecte que té ara entre mans la capital del Segre. Com tots els ajuntaments, Lleida intenta ara donar resposta a les necesitats que planteja la crisi.

Antoni Siurana (PSC) va ser el primer alcalde democràtic de Lleida. Creu que la ciutat s'ha recuperat de la “manca d'autoestima” que, segons ell, patia a l'inici de la democràcia. Siurana creu que els ajuntaments podrien assumir més paper del que tenen assignat actualment i es mostra convençut que “si l'escola primària depengués dels municipis, no n'hi hauria cap amb barracons. L'exalcalde de Lleida coincideix amb el seu successor en que “hi ha un abans i un després” amb l'arribada de l'Ebre a la capital de Ponent.

ENTREVISTES a lamalla.cat:

Antoni Siurana: “Lleida se sentia com la Ventafocs de Catalunya i això s'ha capgirat”

Àngel Ros: “L'aeroport faltava a Lleida i el sabrem desenvolupar”

 

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl